Selamat Datang ke Merah Jambu Chantique!

New Online Store~

Bermula dengan meminati warna merah jambu dan mengumpul pelbagai barangan merah jambu, MJC menjalankan perniagaan online dan menawarkan barangan kepada penggemar2, peng-obses2 serta tidak lupa kepada penggila barangan berwarna merah jambu.

Pink is Rawk! dan comel ofcoz!

Sila aktifkan butang OMG anda sekarang!

Oh Menarik Gila!

Monday, January 24, 2011

Flower Pocket Bag MJC

0 comments
Flower Pocket Bags

Saiz lebih kurang 17cm X 11cm.

kecik jer. Bajet2 nak buat isi duit pegi pasar mlm..

pun boleh jugak untuk makcik kiah buat isi duit kutu bulan2. :P

utk si gadis, jom la bagi kawan cemburu.. “I ade, u ade?”

Comel siap ade bunga2 chenta lagi~


Black. Available 2

Light Pink. Available 2

Dark Pink. Available 2

RM15.00

Exclude Postage

Friday, January 14, 2011

Coming Soon!

0 comments

Hai utk pink rangers sekelian!

Sorry tak dapat nak update buat masa ni..

MJC agak sibuk dengan kerja.

But! MJC akan update dgn item2 baru minggu depan.

Bertambah2 OMG la lepas ni!

Oh Menarik Giler!

Oh Murah Giler!




Yang benar,

OMJ! Oh Merah Jambu!

K-Kompak Pinkiez Photoshoot. 21 November 2010

Saturday, January 8, 2011

Merah Jambu Dress [Pre Loved Item]

0 comments
Hot Pre Loved Merah Jambu Item for SALE!

(SOLD)

Friday, January 7, 2011

Retro Earing MJC [Pre Loved Item]

0 comments

Pre Loved Item for SALE!

Retro Earing.

MJC rasa dah tak perlu pakai necklace bila pakai this earing~ it carries itself well anyway..

RE01

RE02

RE03

RE04


1 for RM3.00

2 for RM5.00

BUT if u take them all (4)

dengan rasa best dan tanpa ragu2 MJC bagi RM8.00!

OMG!

Exclude Postage

Tuesday, January 4, 2011

Shawl Rasta MJC

0 comments

Ada bran jadi ranggi? Trend terkini~

Shawl Rasta

RM15.00

Free Postage!

[boleh request utk di-restock pada yg dah sold out]

White. (SOLD)

Black. (SOLD)

Pink. Available = 2

Maroon. Available = 2

Apa lagi? Jom la bagi jiran sebelah rumah cemburu~

Pashmina MJC

0 comments

Nak lebih vogue? Confirm cik abang pandang 2 kali.

Tudung Pashmina

RM20.00

Free Postage!

[boleh request utk di-restock pada yg dah sold out]

FendiPink. Available = 1

White. Available = 1

Grey. (SOLD)

Pink. Available = 1

Black. Available = 1

LightPink. (SOLD)

Pocket Bag MJC

0 comments

Multipurpose bag la senang cerita.. nak isi barang make up pun bole, nak isi duit pun bole. comel dan trendy!

Pocket Bag

Saiz 17cm X 13cm

RM10.00


Free Postage!

[boleh request utk di-restock item2 yg telah sold out]

Black. (SOLD)

LightPink. (SOLD)

White. Available = 1

Pink. (SOLD)

Purple. (SOLD)

Cepat! Kuantiti tak banyak tau~~

Beg Kecil MJC

0 comments

HandBag yang serious comel!

Saiz beg 20cm X 13cm tak termasuk pemegang

RM20.00

Free Postage!

BlackPink

Available = 3

PinkRed

Available = 3

Siapa lambat, jangan gigit jariii…~

Sunday, January 2, 2011

Welcome!

0 comments

hai all!

selamat datang ke Merah Jambu Chantique.

kalau anda semua mencari tayar atau antena TV apatah lagi tiub basikal..

tahniah kerana anda ke tempat yang salah..

haha.

MJC menjanjikan barang2 comel dan unik berwarna pink..

err, kalau antena TV ade colour pink, mungkin 1 hari akan terselit di sini juge nanti. hehe.

Pink is Merah Jambu.

dan inilah duniaku..

Item Terkini!

Item Terkini!
Flower Pocket Bag

Pashmina MJC

Pocket Bag MJC

Shawl Rasta MJC

MJC Pink Rangers!

Tetamu MJC sejak 010111

Nuffnang pun suka Pink~

 

Merah Jambu Chantique Copyright 2011